Destiny 2 Shadowkeep Relase Date en Cheat Codes

Destiny 2 Shadowkeep is uitgesteld tot 1 oktober. Eerder werd op 17 september uitgebracht, ontwikkelaar Bungie kondigde via een blogbericht aan dat ze deze uitbreiding zullen uitstellen, zodat ze er wat meer aan kunnen werken. Hoewel dit teleurstellend is, zorgt verplaatsing van de releasedatum er ook voor dat Bungie niet hoeft te concurreren met hun grootste concurrent, Borderlands 3. Aangezien beide games dezelfde spelersbasis hebben, zorgt deze zet ervoor dat er voldoende tijd is tussen beide titels.

Het is niet allemaal slecht nieuws, zoals Bungie onthulde dat cross-save later deze zomer zal komen. Oorspronkelijk ingesteld om naast Shadowkeep te starten, komt deze functie eerder aan dan verwacht. Er is echter geen woord bekend als dit betekent dat Destiny 2 op 17 september naar Steam verhuist zoals oorspronkelijk gepland of als dit ook wordt vertraagd.

width =

De Moments of Triumph worden verlengd tot 17 september, waardoor spelers nog 3 weken de tijd hebben om deze quests te voltooien. Er zal ook nog een week van Iron Banner zijn op 17 september, zodat gebruikers extra tijd hebben om te slijpen voor spullen. Gezien het vereiste dat verschillende missiestappen zijn aangepast, zou dit een gemakkelijkere tijd moeten garanderen om alle bepantsering te verkrijgen.

Ana Sayfa

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*