Destiny 2 Shadowkeep Relase Date Cheat Codes

Destiny 2 Shadowkeep се забави до 1 октомври. Преди това беше пуснат на 17 септември, разработчикът Bungie обяви чрез публикация в блога, че ще забави това разширение, за да могат да работят върху него малко повече. Въпреки че това е разочароващо, преместването на датата на пускане гарантира също, че Bungie няма да се налага да се състезава с най-големия си конкурент, Borderlands 3. Като се имат предвид, че и двете игри споделят една и съща база на играчите, този ход ще осигури достатъчно време между двете заглавия.

Това не е всичко лоша новина, тъй като Bungie разкри, че крос-спестяването ще дойде по-късно това лято. Първоначално настроена да стартира заедно с Shadowkeep, тази функция ще пристигне по-рано от очакваното. Няма обаче дума, ако това означава, че Destiny 2 ще се премести в Steam на 17 септември, както първоначално е било планирано, или ако това също се забави.

width =

Моментите на триумфа ще бъдат удължени до 17 септември, като на играчите се предоставят допълнителни 3 седмици, за да изпълнят тези куестове. На 17 септември ще има и още една седмица на Iron Banner, така че потребителите ще имат допълнително време да мелят за предавка. Като се има предвид изискването за различни стъпки на мисията да бъдат коригирани, това трябва да осигури по-лесно време за получаване на цялата броня.

Ana Sayfa

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*