Destiny 2 Shadowkeep Relase Date and Cheat Codes

Destiny 2 Shadowkeep er blevet forsinket indtil 1. oktober. Tidligere blev frigivet den 17. september, annoncerede udvikler Bungie via et blogindlæg, at de vil udsætte denne udvidelse, så de kan arbejde på det lidt mere. Selvom dette er skuffende, flytter udgivelsesdatoen også, at Bungie ikke behøver at konkurrere med deres største konkurrent, Borderlands 3. Da begge disse spil har samme spillerbase, vil dette skridt sikre, at der er god tid mellem begge titler.

Det er ikke alle dårlige nyheder, da Bungie afslørede, at cross-save kommer senere i sommer. Denne funktion, der oprindeligt var sat til at blive lanceret sammen med Shadowkeep, vil ankomme før end forventet. Der har dog ikke været noget ord, hvis dette betyder, at Destiny 2 flytter til Steam den 17. september som oprindeligt planlagt, eller hvis dette også er forsinket.

bredde =

Moments of Triumph vil blive forlænget indtil 17. september, hvilket giver spillerne yderligere 3 uger til at gennemføre disse opgaver. Der vil også være endnu en uge med Iron Banner den 17. september, så brugerne får ekstra tid til at slibe til gear. I betragtning af kravet om forskellige missionstrin er blevet justeret, bør dette sikre en lettere tid at få alle rustninger.

Ana Sayfa

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*