Destiny 2 Shadowkeep Relase Date and Cheat Codes

Destiny 2 Shadowkeep har blitt forsinket til 1. oktober. Tidligere satt til utgivelse 17. september kunngjorde utvikler Bungie via et blogginnlegg at de vil utsette denne utvidelsen slik at de kan jobbe med det litt mer. Selv om dette er skuffende, vil flytting av utgivelsesdato også sikre at Bungie ikke trenger å konkurrere med sin største konkurrent, Borderlands 3. Gitt begge disse spillene har den samme spillerbasen, vil dette trekket sikre at det er god tid mellom begge titlene.

Det er ikke alle dårlige nyheter, da Bungie avslørte at cross-save kommer senere i sommer. Denne funksjonen, som opprinnelig ble lansert sammen med Shadowkeep, kommer tidligere enn forventet. Det har imidlertid ikke vært noe ord om dette betyr at Destiny 2 skal flytte til Steam 17. september som opprinnelig planlagt, eller om dette også er forsinket.

bredde =

Moments of Triumph blir utvidet til 17. september, og gir spillerne ytterligere 3 uker til å fullføre disse oppdragene. Det blir også en uke med Iron Banner 17. september, slik at brukerne får ekstra tid til å slipe for utstyr. Gitt kravet om forskjellige oppdragstrinn er justert, bør dette sikre en enklere tid å skaffe all rustning.

Ana Sayfa

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*