Destiny 2 Shadowkeep Relase Date and Cheat Codes

Destiny 2 Shadowkeep har försenats till 1 oktober. Tidigare planerad att släppas den 17 september meddelade utvecklaren Bungie via ett blogginlägg att de kommer att försena utvidgningen så att de kan arbeta med det lite mer. Även om detta är en besvikelse, flyttar släppdatumet också för att Bungie inte kommer att behöva tävla med sin största konkurrent, Borderlands 3. Med tanke på att båda dessa spel delar samma spelarbas kommer detta drag att säkerställa att det finns god tid mellan båda titlarna.

Det är inte allt dåliga nyheter, eftersom Bungie avslöjade att cross-save kommer att komma senare i sommar. Denna funktion kommer ursprungligen att lanseras tillsammans med Shadowkeep och kommer att ankomma förr än väntat. Det har emellertid inte funnits något om detta betyder att Destiny 2 kommer att flytta till Steam den 17 september som ursprungligen planerat eller om detta också är försenat.

bredd =

Moments of Triumph kommer att förlängas till 17 september, vilket ger spelarna ytterligare 3 veckor för att slutföra dessa uppdrag. Det kommer också att finnas ytterligare en vecka med Iron Banner den 17 september, så användarna kommer att ha extra tid att slipa för redskap. Med tanke på att kravet på olika uppdragssteg har anpassats bör detta säkerställa en enklare tid att få all rustning.

Ana Sayfa

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*