Destiny 2 Shadowkeep -palautuspäivämäärä ja huijauskoodit

Destiny 2 Shadowkeep on viivästynyt 1. lokakuuta asti. Aiemmin julkaistu 17. syyskuuta, kehittäjä Bungie ilmoitti blogin kautta, että he viivästyttävät tätä laajennusta, jotta he voivat työskennellä siinä vielä vähän. Vaikka tämä on pettymys, julkaisupäivän siirtäminen varmistaa myös sen, että Bungien ei tarvitse kilpailla suurimman kilpailijansa Borderlands 3: n kanssa. Koska molemmilla peleillä on sama pelaajapohja, tämä siirto varmistaa, että molempien nimikkeiden välillä on runsaasti aikaa.

Se ei ole kaikki huonoja uutisia, koska Bungie paljasti, että cross-save tulee myöhemmin tänä kesänä. Alun perin asetettu julkaistavaksi Shadowkeepin rinnalla, tämä ominaisuus saapuu odotettua nopeammin. Kuitenkaan ei ole ollut sanaa, tarkoittaako tämä, että Destiny 2 siirtyy Steamiin 17. syyskuuta alun perin suunnitellusti, tai jos tämä myös viivästyy.

leveys =

Triumphin hetkiä jatketaan 17. syyskuuta asti, jolloin pelaajille annetaan vielä 3 viikkoa näiden tehtävien suorittamiseen. Iron Banneria järjestetään myös toinen viikko 17. syyskuuta, joten käyttäjillä on ylimääräistä aikaa jauhaa vaihdetta varten. Koska eri operaatiovaiheita koskevaa vaatimusta on mukautettu, tämän pitäisi varmistaa kaikkien panssaroiden hankkimisen helpompi aika.

Ana Sayfa

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*