Data de relocare a umbrelor și codurile înșelătoriei Destiny 2

Destiny 2 Shadowkeep a întârziat până la 1 octombrie. Înainte de a fi lansat pe 17 septembrie, dezvoltatorul Bungie a anunțat printr-o postare pe blog că va întârzia această extindere, pentru a putea lucra la ea un pic mai mult. Deși acest lucru este dezamăgitor, mutarea datei lansării se asigură, de asemenea, că Bungie nu va trebui să concureze cu cel mai mare concurent al său, Borderlands 3. Având în vedere că ambele jocuri au aceeași bază de jucător, această mișcare se va asigura că există timp suficient între ambele titluri.

Nu este o veste proastă, întrucât Bungie a dezvăluit că salvarea încrucișată va veni mai târziu în această vară. Setată inițial pentru a lansa alături de Shadowkeep, această caracteristică va ajunge mai devreme decât se aștepta. Cu toate acestea, nu a existat niciun cuvânt dacă acest lucru înseamnă că Destiny 2 se va muta la Steam pe 17 septembrie așa cum a fost planificat inițial sau dacă acest lucru este întârziat.

width =

Momentele de Triumf se vor prelungi până pe 17 septembrie, oferind jucătorilor încă 3 săptămâni pentru a finaliza aceste misiuni. De asemenea, va mai fi o săptămână de Banner de fier pe 17 septembrie, astfel încât utilizatorii vor avea timp suplimentar pentru a măcina echipamentul. Având în vedere că cerințele pentru diverse etape ale misiunii au fost ajustate, acest lucru ar trebui să asigure un timp mai ușor pentru obținerea întregii armuri.

Ana Sayfa

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*