A Destiny 2 Shadowkeep Dátum és Cheat kódok

A Destiny 2 Shadowkeep október 1-jéig késik. A korábban szeptember 17-én kiadásra váró Bungie fejlesztő egy blogbejegyzésben bejelentette, hogy késlelteti ezt a bővítést, hogy egy kicsit tovább dolgozzanak rajta. Míg ez csalódást okoz, a kiadás dátumának mozgatása azt is biztosítja, hogy a Bungie-nak nem kell versenyeznie legnagyobb versenytársával, a Borderlands 3-tal. Mivel mindkét játék ugyanazon játékosbázissal rendelkezik, ez a lépés biztosítja, hogy a két cím között sok idő telik el.

Ez nem minden rossz hír, mivel Bungie kimutatta, hogy a keresztmentés később lesz a nyár folyamán. Eredetileg a Shadowkeep mellett indult, ez a szolgáltatás a vártnál hamarabb megérkezik. Nincs szót sem, ha ez azt jelenti, hogy a Destiny 2 szeptember 17-én az eredeti tervek szerint mozog a Steambe, vagy ha ez is késik.

szélesség =

A Triumph pillanatait szeptember 17-ig meghosszabbítják, további 3 héttel adva a játékosoknak ezen küldetések teljesítéséhez. Szintén szeptember 17-én lesz egy újabb Iron Banner hét, így a felhasználóknak több idejük lesz az áttörésre. Tekintettel arra, hogy a misszió különféle lépéseit kiigazították, ennek biztosítania kell az összes páncél megszerzésének könnyebb idejét.

Ana Sayfa

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*